Rubis zwitzerland epileer pincet

Artikel 1 van 1
€ 34,95 (inclusief 21% btw)

Gebruik
Rubis Classic Steel is een hoogwaardige cosmetische pincet dat comfortabel, precieze gebruik vergemakkelijkt: Het model met spitse tips is bijzonder geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haren of splinters. De schuine tips maken het ideaal voor wenkbrauwen epileren. Volledig gemaakt van hoogwaardig chirurgisch staal, kunt u desinfecteren en steriliseren Rubis Classic Steel zonder een probleem. Dankzij de perfecte hanteerbaarheid, make-up artiesten als Bobbi Brown and Soul Lee liever met Rubis cosmetische pincet.

Materiaal
Wat kenmerkt een echt goede pincet? Drie dingen: De perfecte afsluiting van de tips, hun precieze randen, en een arm spanning die, wanneer knijpen de pincet, biedt een zachte, flexibele weerstand. Gevoelige kwaliteiten die, zelfs met een grote mate van ervaring en expertise, kan alleen worden overgehaald uit het staal als het is van de hoogste kwaliteit. Dat is waarom compromissen zijn geen optie. Wij zijn dan ook alleen werken met top-kwaliteit chirurgisch staal dat is zuur-proof, anti-magnetisch en roestvrij. Dankzij deze uitstekende materiaaleigenschappen, onze pincet behouden hun perfecte functionaliteit voor vele jaren.

Vervaardiging
Waarden zijn belangrijk voor ons. In onze producten en in de methoden die we gebruiken om ze te produceren. We hebben de productie pincetten voor meer dan 60 jaar in Zwitserland. Met ervaring en vakbekwame medewerkers, zijn veel van die trouw zijn gebleven aan ons bedrijf voor meerdere jaren. Uitzonderlijk betrouwbare en nauwkeurige cosmetische pincet zijn het resultaat van een 45-stap proces dat zeer veel in de traditie van het Zwitserse precisie mechanica. Met de hand gemaakt - en in een laatste stap, opnieuw afzonderlijk getest onder een vergrootglas. Alleen pincet dat deze test ontvangt het zegel van kwaliteit “Rubis. Made in Zwitserland. “

Ontwerp
Voor ons, het ontwerp is niet alleen een kwestie van vorm. Het is onze belofte dat we al het mogelijke doen, zodat onze producten behouden hun overtuigende vorm en de perfecte functie voor vele jaren te komen. En omdat het niet onopgemerkt dat we deze belofte serieus nemen is gegaan, onze pincet en een schaar zijn internationaal geëerd met een groot aantal gerenommeerde prijzen voor hun uitstekende design. De Rubis Classic Steel is ontworpen door Fides Baldesberger.

© 2011 - 2021 Schoonheidssalon Nicole Nijssen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel