Leveringsvoorwaarden

VERZEND- EN BETAALMOGELIJKHEDEN
 
De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendingen vinden altijd plaats via Postnl.

 
 
Voor bestellingen binnen Nederland gelden onderstaande verzendkosten:

 
Van € 0,00 tot € 50,00            :  € 6,95 verzendkosten.

 
Van € 50,00 en meer              :  € 0,00 verzendkosten.


 
Voor bestellingen vanuit Belgie gelden onderstaande verzendkosten:

 
Van € 0,00 tot € 65,00            :  € 10,00 verzendkosten.

 
Van € 65,00 en meer              :  € 0,00 verzendkosten.


 

U kunt gebruik maken van onderstaande betaalmogelijkheden:

Contant bij levering (Rembours).

Is alleen mogelijk bij afleveradres in Nederland

Na het plaatsen van uw bestelling wordt uw pakket doorgaans binnen 3 werkdagen aangeboden, U betaalt bij aflevering aan de medewerker van TNT Post.                                                  
Het factuurbedrag wordt hierbij verhoogt met € 7,50
 
 
Vooraf overmaken

Betaling vooraf (kostenloos): U maakt het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten over naar IBAN NR: NL31 INGB 0005 1608 32  t.n.v. N.Nijssen, met de vermelding van het bestelnummer. Vermeld a.u.b.ook uw naam als deze niet correspondeert met de naam van de bank/girorekening. Zodra uw betaling bijgeschreven is op onze rekening, versturen wij uw producten zo spoedig mogelijk via TNT Post.


iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 
Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons (Salon Nicole Nijssen). Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Na de betalingsontvangst van uw bestelling zullen wij uw bestelling versturen.
 
 
 
Privacy verklaring

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan andere instanties doorgeven en deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen als zij zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, voor bijvoorbeeld het leveren van het product.
 

© 2011 - 2021 Schoonheidssalon Nicole Nijssen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel